Recepten
Bloedworst met zoute bonen
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Nieuwjaarskost: bloedworst, zoute bonen, zoet zure ui, aardappel crème en rode wijn jus.
Friet met stoverij en appelmoes
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Route: friet met stoverij en appelmoes
Gegrilde groenten met koolrabicrème en bearnaisesaus
Hoofdgerechten, Vegetarisch
Recept van Restaurant Het Stadhuis
Gepocheerde en gekarameliseerde peer
Nagerechten, Koffie
Gepocheerde gekarameliseerde peer, hangop van yoghurt, speculaas en citroen.
Gepofte aardappel
Hoofdgerechten, Visgerechten
Gepofte nieuwe aardappel, gevuld met geplette aardappel, zilte kruiden, hand gepelde garnalen,...
Gepofte suikerbiet
Nagerechten, Ijs
Gepofte suikerbiet, gemarineerd in rode wijn, mousse van bramen, crème van gezouten karamel en...
Humus van Zeeuws-Vlaamse bruine bonen
Voorgerechten, Vegetarisch
Zeeuws-Vlaamse bruine bonen, kruidige boerenyoghurt, flatbread en knapperige groenten.