s

Hotel & Spa Noordzee arrangement

Cadzand-Bad
30-09-2024 08:00 t/m 01-11-2024 23:00

Kom helemaal tot rust in de Zwinstreek! Al fietsend en lopend door de omgeving van Cadzand en langs de verdwenen Zwinhavens. Geniet van een relaxte tijd in het zwembad of in de sauna. Breid je verblijf eventueel uit met een ontspannende behandeling in de spa. Gastvrouw Shelly Beaufort van Hotel Noordzee organiseert voor jou dit arrangement.

Boek twee nachten incl. ontbijt en citytax, 2 elektrische fietsen voor een dag, een dopper, een zakje haaientanden, een fietskaart en een wandelkaart.  
Locatie: Noordzee, Hotel & Spa - Noordzeestraat 2, 4506 KM Cadzand
Data: 30/09 t.e.m. 1/11
Prijs: € 550 / kamer voor 2 personen 
Inschrijven: (Op voorhand) +31 117 39 18 10 

EXTRA BELEVING - HAPPY FEET
Na een lange fietstocht in de Zwinstreek kunnen je voeten en benen wel wat extra aandacht gebruiken. De behandeling start met een heerlijk warm voetenbadje met een zalige verkwikkende scrub. Daarna volgt een heerlijke voet- en beenmassage. Tot slot krijg je een miniscrub of een body oil mee van het huis! 
45 minuten - € 68 per persoon

Deze activiteit vindt exclusief plaats tijdens “Uit in de Zwinstreek”.

Tijdens Uit in de Zwinstreek geniet je van 30 september t/m 3 november van talrijke activiteiten in de grensoverschrijdende streek van Breskens tot Damme en van IJzendijke tot Knokke-Heist. Kijk hier voor alle activiteiten tijdens Uit in de Zwinstreek.
 

Organisatie

Naam
Hotel & Spa Noordzee arrangement