s

Expositie Theo Steijaert

Aardenburg
22-06-2024 11:00 t/m 31-08-2024 11:00

Expositie Theo Steijaert in de Sint-Baafskerk vanaf 22 juni

 Vanaf 22 juni 2024 zal de indrukwekkende expositie van Theo Steijaert te bewonderen zijn in de voorkerk van de Sint-Baafskerk in Aardenburg. Deze tentoonstelling biedt een unieke kans om het diverse oeuvre van deze talentvolle kunstenaar te ontdekken.

Theo Steijaert, geboren in 1950 te Nummer Eén, heeft na zijn afstuderen aan de kunstacademie in 1985, samen met zijn partner de galerie en lijstenmakerij Trouvaille opgericht, die tevens als zijn eigen atelier diende. Na 35 jaar van succesvolle ondernemingen verkochten zij hun zaak in 2020 en vestigden zich in Aardenburg. Sindsdien is enkel het atelier van Theo Steijaert nog actief.

De expositie omvat een gevarieerde collectie van zijn werk, waaronder tekeningen uitgevoerd in acryl, conté en uitsnedes, evenals fotografie afgedrukt als artprints. De kenmerken van zijn werk variëren van realistische en geabstraheerde beelden tot abstracte composities. Zijn fotografie richt zich voornamelijk op landschappelijke elementen en straatfotografie, waarbij de uitvoering meestal in zwart-wit is.

Tijdens de gehele tentoonstellingsperiode zal Theo Steijaert aanwezig zijn in de Sint-Baafskerk om bezoekers persoonlijk te verwelkomen en meer inzicht te geven in zijn werk en artistieke visie.

Wij nodigen u van harte uit om deze boeiende tentoonstelling te komen bezichtigen en de unieke kunstwerken van Theo Steijaert te ontdekken.

Expositie Theo Steijaert

Van zaterdag 22 juni tot 31 augustus

Bezoekadres: Sint Bavostraat 5 Aardenburg

Geopend op dinsdag t/m zondag van 11:00 – 17:00 (zondag vanaf 12:00uur)

Gratis entree

 

Organisatie

Naam
Expositie Theo Steijaert
Telefoonnummer
E-mailadres