s
Chef Charlotte
15-07-2024
Charlottes wekker gaat dagelijks vroeg af om vanaf verschillende campings* voor jou een overheerlijk ontbijtje te verzorgen; verse broodjes, croissants, yoghurt met granola en American pancakes. Voor wie ’s ochtends niet op zijn best is 😉, Charlotte is er ook in de avond met versbereide (vegetarische) pita’s. *Laat je als inwoner overigens niet tegenhouden, je bent van harte welkom!

Koken bij Camping Harderzee
Vanuit Breda via Oostenrijk is Charlotte uiteindelijk in West Zeeuws-Vlaanderen beland. “Vorige zomer verbleven mijn vriend en ik bij Camping Harderzee, waar we eigenaresse Lora leerden kennen. Zij vroeg me of ik het leuk zou vinden om eens op de camping te koken. Hoewel ik er toen de juiste spullen nog niet voor had, kon ik dat aanbod onmogelijk afslaan. Dit kookavontuur smaakte naar meer, ook voor Lora. Al gauw kwam de vraag of ik in de zomer elke week wilde koken. Op een maandag ben ik mijn zoektocht naar een foodtruck gestart en drie dagen later heb ik er eentje aangeschaft. Na een opknapbeurt deelde ik de eerste foto's online en stroomden de aanvragen eigenlijk vanzelf binnen.

Vegetarisch en puur
Ik laat mensen graag proeven hoe lekker vegetarisch kan zijn. Elke dag vlees is echt niet nodig. En wat denk je? Ze missen het vlees in mijn gerechten helemaal niet! Puur en seizoensgebonden, dat is waar ik voor sta. Koken met seizoensproducten is goedkoper en smaakvoller. Bovendien is het een goede manier om genoeg vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Dit wordt mijn eerste zomer in West Zeeuws-Vlaanderen, ik had nooit durven dromen dat het zo goed ontvangen zou worden!”

Kom jij deze zomer ook smullen van Charlottes creaties?

· Maandagochtend- en avond: Camping Meidoorn
· Dinsdagavond: Camping De Couter
· Woensdagochtend: Camping de Meidoorn
· Woensdagavond: Camping Harderzee
· Donderdagochtend: Park Molecaten Hoogduin
· Donderdagavond: Camping Schippers
· Zaterdagochtend: Camping Meidoorn
· Zondagochtend: Camping Harderzee 
Contact info
Chef Charlotte

Anderen bekeken ook:

B&B de Weegbrug
B&B de Weegbrug
Liefs Lies kids
Liefs Lies kids
Buitengewoon Actief
Buitengewoon Actief