s
Csalt Grill & Steakhouse
26-08-2020
Het ondernemerschap begon voor Yahsar in 2003 met de overname van restaurant Columbia in Cadzand-Bad. Ondertussen is hij eigenaar van maar liefst vier bedrijven in West-Zeeuws-Vlaanderen. Zijn nieuwste aanwinst is Grill & Steakhouse Csalt.

Yahsar: “Tijdens mijn vakantie in januari kreeg ik een telefoontje dat dit pand vrij kwam. Natuurlijk waren mijn dagen al goed gevuld met het runnen van Columbia, La Casa en She Moda, maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan 😊. Tel daarbij op mijn liefde voor de horeca en de mooie locatie aan het Duinplein en ik was verkocht. 

Twee weken voordat corona uitbrak tekende ik het contract, dus ik heb wel even achter m’n oren gekrabd. Maar inmiddels staat er een gloednieuwe zaak waar ik 100% achter sta. En belangrijker nog: het is een zaak waar het voor mijn medewerkers fijn werken is. Vanuit die gedachte, zorgdragen voor je personeel, ben ik destijds in Breskens gestart. Zeker de eerste jaren was Columbia vooral een seizoenbedrijf. Ik wilde mijn team graag bij elkaar houden en zekerheid bieden dat ze jaarrond werk hadden. En zo zijn we La Casa begonnen.”

In 1995 kwam Yahsar als elfjarig jochie samen met zijn moeder en vijf broertjes uit Pakistan naar West-Zeeuws-Vlaanderen. Het gezin werd weer herenigd, want de vader van Yahsar werkte al enkele jaren in de horeca in Cadzand-Bad. “Gelukkig hoef ik niet alles alleen te doen. Samen met vier broers, mijn vader én een fantastisch team staan we iedere dag voor de gast en elkaar klaar. Kwaliteit staat bij ons voorop. Ik houd enorm van een goed stuk vlees van de grill en een dergelijk restaurant was er nog niet in Cadzand-Bad. Csalt is hier absoluut van toegevoegde waarde. Bij ons bepaal je je eigen portie of smaak. Dry aged Black Angus van 150, 750 of 1000 gram? Of liever een graan- of grasgevoerde Black Angus burger? Voor de vegetariër of veganist staan er vis- en wereldgerechten op de kaart. En als kinderen persé een pizza willen, halen we die gewoon bij onze grote broer en buur Columbia!” 
 
Contact info
Csalt Grill & Steakhouse
Boulevard de Wielingen 43 CADZAND
Volg ons

Anderen bekeken ook:

B&B de Weegbrug
B&B de Weegbrug
Liefs Lies kids
Liefs Lies kids
Buitengewoon Actief
Buitengewoon Actief