s
Aangenaam, mijn naam is Tonie Becue en vanuit het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen deel ik graag mijn kennis en tips over de Zwinstreek met jou.


Het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen bestaat uit meer dan 30 leden die een passie voor de regio hebben en zich met veel plezier inzetten om ons mooie landje apart te tonen aan de gasten (maar ook eigen mensen) die ons bezoeken. Met een gids erbij kom je net dat beetje meer te weten dan je leest in een folder of wat je leest op je iPhone.

We gaan graag met u op pad voor een dorps- of stadswandeling. Of als u liever met de fiets op pad wil, geen probleem. Wij gaan graag met u mee. Bent u met de bus? Ook dan stappen wij graag in en laten we u de vele facetten van onze streek zien. Met andere woorden: u vraagt, wij draaien. Of het nu voor een grote of kleine groep is. Wij staan voor u klaar.

Samen met u stellen we een programma op maat op, waarbij we gebruik maken van de vele mogelijkheden die er zijn zoals prachtige bedrijven, interessante musea, schitterende dorpjes en natuurlijk de mooie omgeving en de kust.

Wilt u meer weten?
Bel het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen op +31 (0)6-12711700, +31 (0)6-20742375 of mail naar info@gidsenteam-zvl.nl.
Contact info
Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen
Volg ons