s
Grill restaurant Passie
27-02-2020
Gelegen aan de rand van winkelstad Sluis, direct naast het welbekende Toversluis Family Fun Parc hebben Helga en Mario hun droom gerealiseerd: Grill restaurant Passie 

Mario: “Ik heb van jongs af aan in de horeca in Sluis gewerkt. De wens was altijd een eigen zaak op te starten en ik heb een voorliefde voor koken op open vuur. Bijna negen jaar geleden kregen we de kans om in dit mooie pand een grill-restaurant te beginnen. Grillen is echt mijn passie. De houtgrill heeft dan ook een prominente plek middenin de zaak gekregen. Hierop bereiden we heerlijke vis- en vleesgerechten voorzien van die unieke smaak. Het open vuur zorgt bovendien voor extra beleving en vormt het hart van het restaurant. Ik werk zoveel mogelijk met verse producten uit de streek. Rundvlees, lamsvlees, Noordzeevis, geitenkaas en ook groenten komen van lokale leveranciers die garant staan voor een hoge kwaliteit. Dat proef je! Naast klassiekers als gegratineerde langoustines, ribeye van het houtvuur, surf en turf spelen we met onze wisselende suggesties in op onder meer het asperge- en wildseizoen. Ook onze wijnkaart wisselt regelmatig en bevat wijnen voor elke portemonnee.”

Familiebedrijf
Helga: ”We zijn een echt familiebedrijf. Onze zoon Branco staat inmiddels ook in de keuken. Ik ben gastvrouw en ook mijn andere zoon en beide schoondochters springen af en toe bij. We hebben een hecht team met vast personeel waar we erg blij mee zijn. Dat draagt allemaal bij aan een warme en  ontspannen sfeer voor onze gasten. We kijken uit naar zonnige dagen, zodat onze gasten volop kunnen genieten van ons ruim opgezette, verwarmde buitenterras. Met Mario achter de buitengrill staat dat garant voor sfeervolle avonden. Laat die Zeeuwse zonnige zomer maar komen!”
 
Contact info
Grill restaurant Passie
Nieuwstraat 83 SLUIS

Anderen bekeken ook:

B&B de Weegbrug
B&B de Weegbrug
Liefs Lies kids
Liefs Lies kids
Buitengewoon Actief
Buitengewoon Actief