s
Hotel-Café-Restaurant 's-Lands Welvaren
18-04-2022
Via Roelofarendsveen, Frankrijk en Groede streek de familie Turk achttien jaar geleden neer in ’s Lands Welvaren aan de Kaai in Aardenburg. Het pand was niet veilig voor de handige handen van vader Joop. Dochter Natasja: “De eerste zeven hotelkamers zijn eigenhandig door mijn vader in de achterliggende graanschuur gebouwd. Later heeft hij de schuur verbouwd tot restaurant. Vier jaar geleden zijn Stefan en ik ingestapt en het is nu bijna een jaar geleden dat we het stokje volledig van mijn ouders hebben overgenomen. Met de recente verbouwing van het restaurant hebben we de zaak nog meer eigen gemaakt. De sfeer van een oude graanschuur is teruggebracht, maar dan wél in een eigentijds jasje. Ik nodig iedereen van harte uit om het resultaat te komen bewonderen 😊.”
 
Huisgemaakte charcuterie
Stefan: “Amper twee turven hoog, hielp ik mijn opa al met het maken van worstenbroodjes. Zijn recept voor draadjesvlees is voor mij nog steeds de lekkerste en heeft ook een poosje op de menukaart gestaan. Ik wil de keuken met een klein team kunnen bestieren, waardoor we een overzichtelijk aantal gerechten serveren. Om zowel onze gasten als mijzelf op culinair gebied te blijven uitdagen, veranderen onze gerechten elke drie maanden. Seizoensproducten én regionaal verkrijgbaar zijn leidend. Omdat ik via één van mijn beste vrienden met het mooiste rund- en lamsvlees uit de streek kan werken én omdat ik graag bezig ben, leer ik mezelf nu charcuterie maken.” Natasja trekt haar neus wel eens op als er weer een paar dode dieren in de kelder thuis hangen, maar je moet iets over hebben voor de liefde, niet waar? 😉
 
Contact info
Hotel-Café-Restaurant 's-Lands Welvaren
Kaai 4 AARDENBURG

Anderen bekeken ook:

N'Ice Bar Sluis
N'Ice Bar Sluis
Wereldwinkel Oostburg
Wereldwinkel Oostburg
Oliebollenkraam de Rijcke & zoon
Oliebollenkraam de Rijcke & zoon