s
In 2007 startten Kees en Marianne Westveer hun restaurant “Het Stadhuis” in Oostburg. Het restaurant ligt naast het gemeentehuis (het ‘andere’ stadhuis) in het centrum van Oostburg en aan de uitvalsweg richting de West-Zeeuws-Vlaamse kust. Kees is een vakman pur sang. Hij maakt alles zelf van verse kwaliteitsproducten. Sauzen, soepen, garnituren, maar ook desserts. Kees draait er zijn hand niet voor om.

Streek- en seizoenproducten
Kees en Marianne bieden een uitgebreide à la carte kaart met wisselende dagverse seizoens-specialiteiten. De hoofdrol op het menu is weggelegd voor verse, vaak biologische groenten en fruit uit de streek, Noordzeevis, ‘aontjes en oentjes’, garnalen en mossels. Heb je een voedselallergie of volg je een bepaald dieet, dat is voor Kees geen probleem. Hij kan rekening houden met een groot aantal dieetwensen bij het bereiden van zijn verse producten. Vegetariërs mogen het restaurant zeker niet overslaan, want Het Stadhuis is als enige restaurant in West-Zeeuws-Vlaanderen in het bezit van het Lekker Vega keurmerk van de Vegetariërsbond. Op de uitgebreide menukaart, zowel voor lunch en diner, tref je diverse vlees- en visspecialiteiten, wisselende seizoensuggesties en niet te vergeten altijd een verrassend goed vegetarisch menu. Denk hierbij aan geroosterde spitskool met chimichurri, gevulde artisjok en knolseldervingers met camembert-saliesaus.
Contact info
Restaurant Het Stadhuis
Zuidzandsestraat 7 OOSTBURG
Volg ons