Het favoriete streekproduct van onze gastvrouwen Ineke De Winter en Dorine van de Wijnckel is de Zeeuwse galetwafel.
De Zeeuwse galetwafel, oftewel “suukerwafeltje” of "Nieuwjaarswafeltje"genoemd, is een wafeltje dat vaak thuis gebakken wordt en met name op 1 januari.
De wafeltjes worden sinds 1935 gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten. Naast de traditioneel en ambachtelijke wafeltjes, lekker bij de koffie of thee, is er ook een hartig assortiment voor bij het aperitief.
Het familiebedrijf Verduijn is oorspronkelijk opgericht in het pittoreske Breskens in de garage van Piet Verduin. Later werd de productie verplaatst naar Aardenburg en Bresksens en sinds 2004 is er een geheel nieuwe vestiging in Eede.
Het favoriete streekproduct van onze gastvrouw Claudia Brakman zijn de versgebakken Zeeuwse wafeltjes van haar oma.
De Zeeuwse galetwafel, oftewel “suukerwafeltje” of "Nieuwjaarswafeltje"genoemd, is een wafeltje dat vaak thuis gebakken wordt en met name op 1 januari.
De wafeltjes worden sinds 1935 gemaakt met pure en natuurlijke ingrediënten. Naast de traditioneel en ambachtelijke wafeltjes, lekker bij de koffie of thee, is er ook een hartig assortiment voor bij het aperitief.
Het familiebedrijf Verduijn is oorspronkelijk opgericht in het pittoreske Breskens in de garage van Piet Verduin. Later werd de productie verplaatst naar Aardenburg en Bresksens en sinds 2004 is er een geheel nieuwe vestiging in Eede.
Het favoriete streekproduct van onze gastvrouw Claudia Brakman zijn de versgebakken Zeeuwse wafeltjes van haar oma.