s
Bij het jonge team van Fris. Brunchbar & Hotel in de Mariastraat in Cadzand-Dorp kun je sinds 2021 terecht voor een relaxte overnachting, een verfrissend drankje, een heerlijk gezond ontbijt, brunch, lunch, high team of tapas gerechtjes. Verantwoord genieten van en in West Zeeuws-Vlaanderen staat hier centraal. De ambachtelijke keuken van Fris.omvat een mooie balans tussen lokaal, verfrissend, duurzaam, natuurlijk en gezond. Fris. onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige streekproducten op een toegankelijke wijze te presenteren.

Eigenaar Joris groeide op op een boerderij en werkt graag met producten waar een verhaal achter zit. “Onze creativiteit vertrekt vanuit het streekproduct. Zeeuwse kazen en zuivel van Erik Murre, melk, yoghurt en ijs van de Heerenhoeve in Oostburg, Appelaere sappen uit Waterlandkerkje, brood van bakker Leurgans en chocolade van Petra’s Presents, beiden uit het dorp zelf. Qua duurzaamheid noemen we graag ons gezuiverd KRNWTR en gedroogd fruit. We gooien minimaal weg en verwerken onze oerproducten tot (half)fabricaten die we vervolgens weer op je bord of in je drankje gebruiken.”

Inspiratie
Joris en chef Joline vinden hun inspiratie in de rijke wereldkeuken én in West Zeeuws-Vlaanderen zelf. “Denk maar aan onze kilometers lange kust en de zee met al zijn vis, zeevruchten en zeegroenten. Er is zoveel moois in de regio en daar maken wij dankbaar gebruik van!
Contact info
Fris. Brunchbar & Hotel
Mariastraat 22 CADZAND
Volg ons