Brasserie Celeste
18-07-2020
Als dromen uitkomen… Waar Ashwin Tacq als twaalfjarige al van droomde, werd op 10 maart jl. werkelijkheid. “Ik heb altijd gezegd: ‘Op mijn 21e heb ik een eigen horecazaak’. Begin mei ben ik 22 jaar geworden!”, aldus een trotse Ashwin. “Al had ik de start wel iets anders voorgesteld. De corona-uitbraak zette immers vijf dagen later een rem op alle plannen.” Gelukkig stond en staat Ashwin er niet alleen voor. Samen met moeder Bianca, oom Danny en vriendin Rabab vormt Ashwin het hechte team van Brasserie Céleste.
Op het terras van de voormalige kerk aan het Dorpsplein komen de Zuid-Europese klanken je al tegemoet. Een stukje Mediterrannee in Zuidzande. Ashwin: “Voor wie het moeilijk vindt dat zijn vakantie aan de Middellandse Zee niet door kan gaan, creëren wij een Zuiders sfeertje in Zuidzande. Dat doen we niet alleen met muziek. Onze tapaskaart met Spaanse pinchos maken het gevoel compleet. Mijn vriendin Rabab is afkomstig uit Noord-Spanje. Gasten smullen bij ons dan ook van échte pinchos. Al toveren we met evenveel plezier een pannenkoek, rundersteak of overheerlijk vispannetje op tafel. Voor al onze gerechten geldt dat we oog hebben voor zowel de prijs als de presentatie. We werken met verse ingrediënten en zorgen ervoor dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.” Ashwin is blij dat de maatregelen versoepeld zijn en hij eindelijk lekker aan de slag kan. Uiteraard binnen de geldende richtlijnen. En nieuwe plannen zijn er ook al: de bovenverdieping van de kerk verbouwen voor het organiseren van feestjes en partijen. We houden deze jonge ondernemer in de gaten!
Op het terras van de voormalige kerk aan het Dorpsplein komen de Zuid-Europese klanken je al tegemoet. Een stukje Mediterrannee in Zuidzande. Ashwin: “Voor wie het moeilijk vindt dat zijn vakantie aan de Middellandse Zee niet door kan gaan, creëren wij een Zuiders sfeertje in Zuidzande. Dat doen we niet alleen met muziek. Onze tapaskaart met Spaanse pinchos maken het gevoel compleet. Mijn vriendin Rabab is afkomstig uit Noord-Spanje. Gasten smullen bij ons dan ook van échte pinchos. Al toveren we met evenveel plezier een pannenkoek, rundersteak of overheerlijk vispannetje op tafel. Voor al onze gerechten geldt dat we oog hebben voor zowel de prijs als de presentatie. We werken met verse ingrediënten en zorgen ervoor dat de prijs-kwaliteitverhouding goed is.” Ashwin is blij dat de maatregelen versoepeld zijn en hij eindelijk lekker aan de slag kan. Uiteraard binnen de geldende richtlijnen. En nieuwe plannen zijn er ook al: de bovenverdieping van de kerk verbouwen voor het organiseren van feestjes en partijen. We houden deze jonge ondernemer in de gaten!
Contact info
Brasserie Celeste
Dorpsplein 4 ZUIDZANDE