s
Zebra Oostburg
17-10-2020
Al jaren is Annette met haar damesmodezaak in het centrum van Oostburg een begrip. Annette: “Op deze locatie aan het Raadhuisplein ben ik ruim elf jaar geleden gestart met damesmode. Veel vrouwen uit de streek komen regelmatig rondneuzen, maar ook veel tweede huisbezitters en jaarlijks terugkerende gasten uit binnen- en buitenland zijn trouwe bezoekers. Naast kleding verkoop ik ook schoenen en accessoires. Je kan hier een complete outfit bij elkaar shoppen. 

Duurzame mode
Mijn collectie richt zich op vrouwen vanaf 30 jaar. In de winkel vind je een mix van verschillende merken, waarbij voor mij goede pasvorm en een goede prijs/kwaliteit heel belangrijk zijn. We hebben een mooie duurzame collectie met Nederlandse, Scandinavische en Spaanse merken.
Ook hecht ik veel waarde aan service, eerlijk advies en persoonlijke aandacht voor de klant. Ja, mode is altijd mijn passie geweest. Na mijn opleiding als mode- en textielontwerpster heb ik na omzwervingen in de horeca mijn hart gevolgd en ben @Zebra gestart. Daar heb ik nooit spijt van gehad.”
Ben je benieuwd naar de nieuwste najaarstrends? Je bent van harte welkom om gezellig een kijkje te komen nemen bij Annette.
 
Contact info
Zebra Oostburg
Raadhuisplein 10 OOSTBURG
Volg ons

Anderen bekeken ook:

Sold Antiques
Sold Antiques
De Houttuynen
De Houttuynen
B&B de Weegbrug
B&B de Weegbrug