s
Voor vaste bezoekers van de weekmarkten in Oostburg, Sluis en IJzendijke is Poelier Zeevla een begrip. Zestig jaar geleden is Zeevla gestart als familiebedrijf en sinds 2014 is het overgenomen door Robert Jan: “Van verzekeringsman tot poelier. Ik heb destijds echt het roer omgegooid. En ik heb nooit spijt gehad van deze carrièreswitch. Het is een prachtig bedrijf en samen met mijn team staan we wekelijks op zes markten in Zeeuws-Vlaanderen èn Domburg. Het allerleukste van dit vak is het klantcontact. Je komt tenslotte ook voor de sfeer en gezelligheid naar de markt.

We hebben veel trouwe klanten uit de streek en ook Belgische en Duitse gasten behoren tot onze vaste klantenkring. Daarnaast leveren we aan strandpaviljoens en overige horeca in heel Zeeuws-Vlaanderen. We zijn beroemd geworden met onze tv-drumsticks. Hele gezinnen zijn daarmee opgegroeid. Tegenwoordig zijn steeds meer consumenten bewust bezig met de herkomst van eten en dierenwelzijn. Wij spelen graag in op de wensen van onze klanten en zijn daarom onlangs een samenwerking aangegaan met Tante Door.”

Tante Door
Robert Jan: “We vinden het belangrijk dat je weet waar je stukje kip vandaan komt. Daarom hebben we voor dit concept gekozen. Alle kip van Tante Door is volledig antibioticavrij en komt uit Nederland. We zijn exclusief dealer voor de Zeeuwse horeca. Daarmee onderscheiden we ons van de kiloknallers. We hebben passie voor onze producten en kiezen daarbij voor de beste kip, de beste eieren en het beste wild, het liefst uit onze eigen streek. Ook bieden we vers bereide maaltijden aan en worden bestellingen via onze webshop aan huis bezorgd. Zo blijven we onszelf vernieuwen en daarbij voelen we onszelf kiplekker in West ZeeVla!”
Contact info
CalonFood
Schansestraat 3 IJZENDIJKE