s
Minicamping Goede Hope
29-07-2024
Voor natuurliefhebbers is minicamping Goede Hope de ideale plek om je camper, caravan of tent op te zetten voor een kort of langer verblijf. Je vertoeft midden in uitgestrekte natuurgebieden met tal van wandel- en fietspaden in de omgeving, er is een klein strandje én bosje op loopafstand. Dit is letterlijk puur genieten! 
 
Liefde voor de streek doorgeven
Nathalie: “Lang voordat het een camping werd, graasden hier de schapen van schapenboerderij 'Goede Hope'. Die naam hebben we erin gehouden. In januari heeft Eric van Damme de minicamping overgenomen en toen ik dat hoorde, was mijn interesse meteen gewekt. Na enkele jaren werkervaring bij Strandcamping Groede, leek het me leuk om daarnaast een eigen project aan te pakken. Ik geef graag mijn liefde voor dit gebied door aan de gasten. Naast een gastvrij ontvangst, maak ik ze wegwijs in de streek en laat ik ze vooral beleven hoe wij onze tijd hier doorbrengen. Ik laat ze graag de krenten uit de pap zien.“ 😉
 
Boooeee begroeting 🐮
Als je op zoek bent naar rust en ruimte is dit jouw stek! “Het campingterrein is omgeven door knotwilgen, waar af en toe een nieuwsgierige koe doorheen gluurt om je 's ochtends te begroeten. Er zijn minder voorzieningen, maar net genoeg voor het juiste comfort. Op zaterdag is er een ontbijtservice, het restaurant en de bistro van de Kromme Watergang is op wandelafstand van de camping en met de fiets sta je binnen een mum van tijd in het centrum van Breskens. Wie bovenop de rust en ruimte meer gemak wil, kan terecht in ons Polderhuys. Deze accommodatie staat op hetzelfde terrein, is ruim opgezet en geschikt voor maximaal twaalf personen." 
 
Wij wensen Nathalie veel succes! 💛
Contact info
Camping Goede Hope
Westlangeweg 16 HOOFDPLAAT

Anderen bekeken ook:

Sold Antiques
Sold Antiques
De Houttuynen
De Houttuynen
B&B de Weegbrug
B&B de Weegbrug