s
Gastrobar Bacchus
17-04-2023
De Griekse god van de wijn en dronkenschap, Bacchus, is onlangs neergedaald in Cadzand, in de vorm van een gastrobar. Maar vergis je niet, Bacchus is meer dan een wijnbar. Naast wijn serveren Eva, Justin en Herman (Eva's vader) ook unieke cocktails, speciale bieren en overheerlijke hapjes. Allemaal nét even anders gepresenteerd én met zoveel mogelijk lokale producten. 

Droom
Justin: "Het idee voor een gastrobar is ontstaan uit ‘eigen behoefte’. Na het werk even een drankje drinken in Cadzand was niet mogelijk, dus hebben we zelf de handschoen opgepakt. Het voelt als een droom die is uitgekomen. Eva: "Van het contact met onze (vaste) gasten en de verhalen aan de bar worden we blij. Een persoonlijke benadering en écht de tijd nemen voor onze gasten staan hoog in het vaandel. Met onze proeverij van vier verschillende glazen wijn willen we onze gasten verrassen. Gasten kunnen zelf kiezen uit de wijnen die open staan op dat moment. De gezellige sfeer, lekker hapjes en fijne muziek maken de beleving af."

Openingstijden
Momenteel is de gastrobar op dinsdag tot en met vrijdag open van 14u tot 22u en in het weekend van 12u tot 24u. Als het gezellig is, blijven ze wat langer open. Zeeuws-Vlaamse gezelligheid kent geen tijd.
Contact info
Gastrobar Bacchus
Boulevard de Wielingen 51 F CADZAND

Anderen bekeken ook:

B&B de Weegbrug
B&B de Weegbrug
Liefs Lies kids
Liefs Lies kids
Buitengewoon Actief
Buitengewoon Actief